Szórakozás

VV Jerzy becsajozott és még főzőműsora is lesz

A minap egy szőke lánnyal került közelebbi kapcsolatba a Villa egykori lakója: Jerzy az ismeretlen csajról és a továbbiakról vallott a Reggeliben.

Nemrég napvilágot látott néhány fénykép, amelyeken meglehetősen intim pillanatokban sikerült lencsevégre kapni a Szépfiút egy szőke hajú lánnyal. VV Jerzy az RTL Klub Reggeli című adásában elárulta, három évvel ezelőtt ismerkedett meg Clarissával, akkor még semmi komoly nem alakult ki közöttük, két-három hete azonban újra felvették egymással a kapcsolatot és most úgy tűnik, hogy végre kibontakozóban van közöttük valami.

Az egykori villalakó ugyanakkor nem titkolja, bár valóban gyengéd szálak fűzik a lányhoz, ennek ellenére igazából szabad a szíve és szeretne egy kicsit egyedül lenni. Ezt a lánnyal is közölte, de attól nem zárkózik el, hogy néha-néha pár órára azért összefussanak…

Jerzynek most egyébként is rengeteg elfoglaltsága van, így nem tudna elegendő időt szánni egy kapcsolatra. Hamarosan saját főzőműsora indul az egyik internetes televízióban, emellett fellépésekre jár, riportokat ad és különböző felkéréseknek tesz eleget.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik