Szórakozás

Rajongóit fogdossa az elszabadult szexkiborg

Alekosz teljes erőbedobással belevetette magát a szoknyavadászatba: dekoltázsokat bámul, taperol, rajongói pedig ölelgetik és puszilgatják kedvencüket.

Nagy Alekosz végre révbe ért. A görög valóságshow-hős, aki korábban azért dobta aráját, Veronikát és nagy szerelmét, Tündét, hogy végre a csajozásnak élhessen és kedvére gyönyörködhessen a számára eddig elérhetetlennek bizonyult hölgyekben, most visszautasítás nélkül élheti ki a vágyait.

A Bors című napilap az egyik győrszentiváni fellépésére kísérte el Alekoszt, aki közel három órán keresztül fürdőzött rajongói szeretetében: fotózkodott, autogramokat osztogatott és szívesen bújt közel a csinos, fiatal lányokhoz, akik egyáltalán nem voltak szemérmesek: olyan is akadt közöttük, aki még akkor sem ellenkezett, amikor a görög hősszerelmes keze a formás domborulatokra tévedt.

„Azelőtt esélyem sem volt az ilyen dekoratív lányok közelébe kerülni, most pedig szabályszerűen körülrajonganak. Ölelgetnek, puszilgatnak, míg én kedvemre gyönyörködhetek formás idomaikban” – lelkendezett a lapnak a VV4 győztese.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik