Szórakozás

VV Éva tajtékzik, Béci tagad

Újra összecsaptak az indulatok: Éva és Béci kapcsolatát a Villában is botrányok kísérték, és ez az igazi való világban sem változott semmit.

A villalét alatt nem valósult meg, most összejött. Éva és Béci most vívják meg a maguk kis verbális párbaját. A botrány akkor robbant ki, amikor Éva telefonszámát valaki nyilvánosságra hozta a legnépszerűbb közösségi portálon. A lány gyanúja szerint Bécinek köze lehet a digitális merénylethez. Azóta Éva telefonja szinte egyfolytában csöng, naponta több száz kéretlen hívást kap.

A Törtető azt mondja, nem tudta pontosan kideríteni, honnan tudták meg a telefonszámát, de amint kikerült az oldalra, Béci rajongói támadásba lendültek, és saját üzenőfalán mindennek elhordták: alkoholistának és könnyűvérű nőnek nevezték. Béci ezzel szemben azt állítja, nem is tudta Éva telefonszámát, semmi köze a dologhoz, de nagyon felháborodott Éva viselkedésén.

Ezt leszámítva Éva boldog időszakát éli. Pár napja költözött közös albérletbe szerelmével, Ádámmal. Összeköltözésüket egy szakítás előzte meg. Két hete még úgy volt, hogy végleg elválnak az útjaik, mert sok dologban nem értettek egyet. De a viharos összeveszést az édes kibékülés és az összebútorozás követte.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik