Szórakozás

Liptai a Megasztárt sem vállalja?

A Mokka után a TV2 népszerű tehetségkutató műsorából is kiszáll?

Óriási érdeklődése kísérte a TV2 Mega nyárindító partiját. Egy elegáns budai étteremben, ugyanis több száz fotós várt arra, hogy az elmúlt 8 év Megasztárjai és a TV2 arcai végigsétáljanak a vörös szőnyegen. Ekkorra már az újságírók túl voltak azon a sajtótájékoztatón, ahol Tilla bejelentette, hogy ismét lehet jelentkezni, ősszel ugyanis újra indul Megasztár.

Illés Gabriella, a műsor producere azt is elárulta: sok újdonság lesz a Megasztárban. Ilyen például a két új zsűritag: Falusi Mariann és Bereczki Zoli. Ők ketten már javában készülnek az őszre, és azt is elárulták, hogy mit látnának vagy hallanának szívesen a leendő Megasztároktól.

„Nagyon várom, hogy valakinek szíve és szenvedélye is legyen egyszerre. Nagyon fontos, hogy akarja is megnyerni a versenyt, akarjon ott lenni ezen a megmérettetésen, de ezen kívül dobogjon valami odabent, amit meg akar mutatni” – mondta az Aktívnak Bereczki, míg a Pa-dö-dő énekesnője elsősorban meglepő, fantasztikus produkciókat vár a jelentkezőktől.

A másik két ítész személye egyelőre még rejtély, mint ahogy azt sem lehet tudni biztosan, hogy Till Attila műsorvezető társa vajon ezúttal is Liptai Claudia lesz-e. Tilla már a legelső Megasztárban, 2003-ban ott állt a jövő reménységei mellett, Claudia pedig a korábbi szériákban végig ott tündökölt mellette. Most azonban – a tehetségkutató kapcsán – egyáltalán nem hallani a nevét, a Mega-partira sem ment el, és nemrég azt is bejelentette, hogy határozatlan időre visszavonul és otthagyja a Mokka csapatát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik