Szórakozás

Törvény előtt felelhet Liptai Claudia

Közokirat-hamisítás miatt nyomozást indított a rendőrség, mivel a műsorvezető elhunyt édesanyja rokkantkártyáját használta.

Az ügyben jelenleg ismeretlen tettes ellen folyik az eljárás, a lap úgy tudja, a nyomozók kedden még csak adatokat gyűjtöttek, de idő kérdése, hogy kihallgassák a színésznőt. A színésznő ügyvédje közleményt adott ki, amelyben azt írja, “Liptai Claudia gépkocsijával egyébként nem a mozgáskorlátozottak részére fenntartott helyen parkolt, ezzel együtt az esetért bocsánatot kér és vállalja annak következményeit”.

Mint arról korábban beszámoltunk, Liptai Claudia illetéktelenül használt mozgássérült-parkolókártyát, míg dolgozni ment a Centrál Színházba a napokban. Az előadás este 7 órakor kezdődött, így csupán 1-2 órára kellett volna parkolójegyet váltania, ő azonban inkább egy rokkantkártyát rakott ki fekete terepjárójának szélvédőjére. A Mokka műsorvezetője az előadás után egyedül hajtott el a Révay utcából, így minden bizonnyal illetéktelenül használta a más nevére kiállított, mozgássérülteknek járó parkolókártyát.

AJÁNLOTT LINK:

Nyomoznak Liptai kártyája miatt (Blikk)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik