Szórakozás

Charlie Sheen figurája halálos autóbalesetet szenved?

Andrew Morton, a világsztárok életrajzírója azt állítja, a Két pasi meg egy kicsi egykori sztárját egy végzetes balesettel írják ki a sorozatból.

A népszerű sorozat rajongói már régóta azt találgatják, vajon hogyan távozik a képernyőről a minden szoknya után megforduló agglegényt alakító Charlie Sheen, és lép helyére utódja, Ashton Kutcher. Nos, Andrew Morton állítólag tudja a választ.

Az író belső információkra hivatkozva azt állítja, a botrányhős figurája nem messze malibui otthonától, gépkocsijával egy szakadékba zuhan és azonnal életét veszti. Demi Moore férje pedig állítólag úgy lép be a képbe, hogy megvásárolja az elhunyt Charlie otthonát, majd annyira megesik a szíve a férfi bátyján, Alanen és annak fián, Jake-en, hogy megengedi nekik, továbbra is ott éljenek a házban.

Charlie Sheeen még márciusban azért kapta meg felmondását, mert nyilvánosan gyalázta a széria producereit. A tévécsatorna egyúttal a sorozatot is levette a képernyőről, bár annak idei szezonjából még nyolc epizód hátravolt.

A Két pasi meg egy kicsi a CBS aranytojást tojó tyúkja, rendkívüli népszerűsége miatt azonban semmiképp sem akartak lemondani a folytatásról, így a kilencedik szezonra leszerződtették Ashton Kutchert, aki már meg is kezdte a forgatásokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik