Szórakozás

Zsíros gázsikért hakniznak a VV4 sztárjai

Alekosz negyedmillióért vállal fellépéseket, Szandika már 130 ezerért is, és ő még vetkőzik is ennyiért, ha kell…

A Velvet információi szerint egy-egy hakniért eltérő díjazásban részesülnek az egykori valóságshow-hősök, általában 130-150 ezer forint körüli összegeket tesznek zsebre – ebből természetesen lejönnek még a menedzseri jutalékok. A legkelendőbbek Olivér, Szandika és Alekosz.

Az Okostojás megkéri az árát, a VV4 exjátékosai közül ő keres a legtöbbet, 250 ezret kell kicsengetnie annak a szórakozóhelynek vagy rajongónak, aki vendégül szeretné látni a Villa híres szexkiborgját. Alekosz nem készül különösebb előadással, csupán önmagát adja, szívesen fogadja a pálinkákat és sziporkázik unalomig ismételt örökzöldjeivel.

Nem úgy Szandika, aki vetkőzik, néma mikrofonba énekel és még egy kis taperolás is belefér, ha igazán tetőfokára hág a buli. A Plasztikcica 130-150 ezer körül keres egy este, a naptára pedig tele van megkeresésekkel.

Körülbelül ugyanakkora összeget haknizik össze a Villa másik vadmacskája, Gigi is, aki vetélkedőkkel és táncversenyekkel szórakoztatja a nagyérdeműt. Testvére, Béci táncosokat is visz magával a fellépéseire és egy félórás showt rögtönöznek a színpadon, mindez a hírportál információi szerint 180 ezer forintba kerül. A VV4 egykori fenegyereke ugyanakkor a jótékonykodásról sem feledkezik meg, egy héten több olyan felkérést is vállal, amelyekért egyáltalán nem kap pénzt.

A topjátékosok közül Gombi szekere mondhatni csak döcög a többi villalakóhoz képest, jó, ha heti egy fellépése van, amiért átlagban 135 ezer forintot fizetnek a Szépfiúnak. Kristóf és Gina viszont egyáltalán nem vállal haknikat, ugyanis kiesésük után szerettek volna minél előbb visszazökkeni a régi kerékvágásba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik