Szórakozás

Liptai tönkretette kollégája házasságát?

A kétgyermekes apuka valószínűleg kétlaki életet élt és folytatta kalandját a TV2 arcával.

Úgy tűnik, mégsem tudott, vagy nem is akart ellenállni Liptai csáberejének a Mokka szerkesztője, akivel korábban együtt látták egy kocsiban félreérthetetlen helyzetben a csinos műsorvezetőt. A történet akkor happy enddel végződött, Liptai szoros barátságról beszélt, B. Pétert pedig visszafogadta a felesége. A kedélyek lenyugodtak, és sokáig úgy tűnt, minden rendben.

A Bors című napilap információi szerint azonban a férfi nejének nemrég az a gyanúja támadt, hogy gyermekeinek apja továbbra is kétlaki életet él. A család egyik ismerőse a lapnak elárulta, az asszonyt nagyon megviselte a dolog, zokogott, szinte teljesen összeomlott. Ráadásul úgy tudni, azóta a férje, akivel valóban válnak, el is tűnt otthonról.

Liptai pár nappal ezelőtt jelentette be, hogy határozatlan időre szabadságra megy, és kiszáll a Mokka csapatából. Többen is úgy vélik, hogy döntésének hátterében az azóta is tartó szerelem állhat. A Bors úgy értesült, hogy B. Péter a jövő hét csütörtökig szintén mentesül a munkavégzés alól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik