Szórakozás

Brad Pitt elveszi Angelina Jolie-t?

Hat év együttélés után úgy tűnik, a sztárpár végleg összeköti az életét.

Bár a tavalyi év elején még szakításukról pletykáltak az újságok, kapcsolatuk azóta hirtelen óriási fordulatot vett. Állítólag gyermekeik – a 9 éves Maddox, a 7 éves Pax, a 6 éves Zahara, az 5 éves Shiloh és a kétéves ikrek, Know és Vivienn – voltak azok, akik kibékítették őket egymással.

Jolie és Pitt ma már úgy mutatkozik a nyilvánosság előtt, mint egy szerelmespár, akik szerelmüket végre hivatalosan is szeretnék megpecsételni, ám kizárólag a gyerekeik miatt.

A 47 éves színész korábban úgy nyilatkozott, egészen addig biztosan nem veszi el Jolie-t, amíg a meleg párok nem házasodhatnak legálisan, most mégis úgy tűnik, változik a „menetrend”.

„A gyerekek egyre többet kérdeznek minket az esküvőről. Egyre fontosabb a számukra, hogy összeházasodjunk, szóval lassan el kell gondolkoznunk ezen a dolgon” – mondta az USA Weekendnek adott exkluzív interjújában a színész.

Pitt elismeri, hogy családi életük a hétköznapi párokéhoz képest egy kicsit extrémnek tűnik, ennek ellenére mindent megtesznek annak érdekében, hogy a gyerekek ebből minél kevesebbet érezzenek és gyerekkoruk a „normál” társaikéhoz hasonló legyen. Éppen ezért egyáltalán nem szokatlan, hogy Maddox és Zahara festékes arccal és kezekkel szaladgálnak a házban, vagy a sárban hemperegnek, ha éppen ahhoz van kedvük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik