Szórakozás

Damu továbbra is kitart az összeesküvés mellett

A Jóban Rosszban egykori sztárja csütörtökön állt bíróság elé erőszakos közösülés és aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértése miatt.

Damu Roland sportkocsival érkezett a bíróságra, míg volt menyasszonya, Palácsik Tímea fáslikkal a lábán, bicegve, mert a napokban egy ortopéd műtéten esett át.

A színész továbbra is ártatlannak vallja magát, a tárgyalás alatt pedig meglehetősen fesztelenül viselkedett, annak ellenére, hogy azzal vádolják: bántalmazta, megerőszakolta volt mennyasszonyát.

Tímea az Aktívnak azt mondta, ő nem kíván semmi rosszat Damunak, majd a bíróság eldönti, hogy mit érdemel, de azt nem tagadta, hogy nem volt jó érzés újra látnia egykori kedvesét.

A zárt tárgyalás közel 4 órán át tartott, ítélet még nincs, az ott elhangzottakról pedig senki nem beszél. Damu is csupán annyit mondott, amit eddig is: nem történt erőszak és már azt is tudja, hogy kik akarják tönkre tenni.

„Ez volt a cél, hogy tönkre tegyék az életemet és 21 év munkáját. De nem baj, áldja meg a jó Isten az összeset” – zárta rövidre az volt sorozatsztár.

A per két hét múlva folytatódik, amikor újabb tanukat fog meghallgatni a bíróság.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik