Közélet

Damu állva erőszakolta meg Tímeát?

Egyre több megdöbbentő részlet derül ki a Jóban Rosszban egykori sztárjának és volt kedvesének utolsó, közös éjszakájáról.

Mint arról korábban beszámoltunk, májusban vádat emelt az ügyészség Damu Roland ellen, erőszakos közösülés és aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértése miatt. A Velvetnek sikerült megszereznie az ügy vádiratát, amely szerint Damu Palácsik Tímeát háttal szorította a falnak, és vele szemben állva, a nőt egyik kezével lefogva, próbált behatolni a nő összeszorított combjai közé. Tímea folyamatosan próbált szabadulni, ujjaival a vádlott szemét nyomta, és a lábszárát rugdosta.

A színész korábbi ügyvédje, Dr. Szigethy György azonban azt mondja, az orvos szakértők nem találtak nemi erőszakra utaló jeleket, míg a jelenlegi védő, dr. Mohácsi Ferenc szintén azt állítja, hogy a vád megalapozatlan, a vádirat tele van egymásnak ellentmondó nyilatkozatokkal, éppen ezért biztos benne, hogy felmentik Damu Rolandot. Az ügyvéd szerint a sértett nyilatkozatait bosszú és féltékenység vezérelte.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik