Szórakozás

Bódi Sylvi meztelenre vetkőzött!

A modell erotikus naptárat készíttetett magáról, amely szeptembertől lesz kapható.

Bódi Sylvi ismét levetkőzött, hogy megmutassa magát új, szeptemberben megjelenő naptárján. A modell erotikus, finom érzékiséget tükröző, ám enyhén provokatív fényképsorozatát kedvenc pop ikonja, Madonna munkássága inspirálta. Ezúttal Sylvi egyik barátnőjét is bevonta a fotózásba, így néhány fényképen két gyönyörű meztelen testet csodálhatunk majd meg.

„Imádom Madonnát. Szeretem a zenéjét, értékelem az egészségtudatos életmódját, hogy odafigyel a testére és a külsejére és nagyon tetszik, hogy mindig meg tud újulni. Azt gondolom, sok bennünk a hasonlóság, így minden szempontból tökéletesnek találtam a témát” – mesélte Sylvi.

A fotózás során Sylvi többnyire ruha nélkül, hangsúlyos kiegészítőkkel pózolt a kamerák előtt. Egyes képeknél pedig barátnőjével, Nikivel közösen mutatták meg, milyen a finom erotika.

„Ez az első alkalom, hogy más is szerepet kap a naptáromon, de csak néhány fotó erejéig. Szerettem volna egy párductestű lányt magam mellé, aki történetesen az egyik barátnőm, Niki lett. A fényképek az ízlésesség határán belül nagyon érzékiek lettek” – mondta a modell, akinek naptárját szeptembertől lehet megvásárolni a boltokban.

Ajánlott videó