Szórakozás

Feltalálta magát a faképnél hagyott Playboy-papa

Hugh Hefner "szökött menyasszony" feliratú piros matricával ragasztatta le exmenyasszonya képét, amely a pénteken megjelenő Playboy magazin címlapján szerepel.

Hefner a 25 éves Playboy-nyuszit, Crystal Harrist készült elvenni a hét végén nagy felhajtás közepette. A 85 esztendős vőlegény Twitterén tudatta, hogy menyasszonya hirtelen meggondolta magát, és a frigy füstbe ment.

A Playboy aktuális címlapjáról ugyanakkor Harris képe mosolyog az olvasókra. A tapasztalt médiamogul azonban megtalálta a megoldást, amit ugyancsak a közösségi mikroblogon tett közzé. “A közelmúlt eseményei miatt különleges matrica kerül a júliusi borítóra. Keressék az újságosoknál” – twitterezte.

A nagy piros matricán a “szökött menyasszony ebben a számban!” beszédes felirat szerepel. Mint a magazin szóvivője elmondta: a felülragasztott példányokból csak az újságosoknál lehet vásárolni, mivel az előfizetőknek már kipostázták a lapot.

Hefner decemberben jelentette be, hogy megkérte Harris kezét. Az érintettek egyelőre nem nyilatkoztak a szakítás okairól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik