Szórakozás

Egészségügyisek lepték el a Playboy-villát

Az amerikai egészségügyi felügyelet emberei azt vizsgálják, vajon a Hefner-lakban fertőzték-e meg a Domainfest konferencia résztvevőit egy legionárius betegséghez hasonló kórral.

A február elején Los Angelesben megrendezett Domainfesten összesen 700 ember vett részt. A többnapos rendezvény utolsó dobása egy adománygyűjtő parti volt a Playboy-villában, ahol Hugh Hefneren és a „bentlakó” nyuszikon kívül nagyjából 500 fő vett részt. Az esemény után azonban 80 vendéget légzési nehézségek miatt kórházba kellett szállítani – a jelentések szerint az elkapott fertőzés leginkább a legionárius betegségre hasonlít.

Az egészségügyi hatóság emberei azonnal ellepték a villát, és az első vizsgálatok azt mutatják, a partin használt füstgép lehetett a kiindulópontja a fertőzésnek – azzal kapcsolatban azonban, hogy milyen úton kerülhetett a baktérium a gépbe, egyelőre nem kívántak spekulálni.

A hírekre reagálva Hefner szóvivője igyekezett rávilágítani, hogy sem a füstgép mellett dolgozó DJ, sem a villa személyzete nem kapta el a fertőzést, így semmi szükség sincs arra, hogy a média a Playboy-villára mutogasson – hiszen máshol is megfordultak a konferencia résztvevői, ahol összeszedhették a betegséget.

AJÁNLOTT LINKEK:

Egészségügyisek vizsgálják a Playboy-villát – angolul (W.E.N.N.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik