Szórakozás

100 kilót fogyott egy év alatt

Édesanyja utolsó kívánságát teljesítette egy 23 éves amerikai fiatalember azzal, hogy egy év alatt száz kilogrammtól szabadult meg.

Alex Respess anyja négy évvel ezelőtt rákban hunyt el, és mielőtt távozott, arra kérte a fiát, hogy próbáljon meg boldog és egészséges lenni – írja a manna.ro.

Alex Respess 12 hónappal ezelőtt 208 kilót nyomott. Most belefér egyetlen olyan nadrágszárba is, melyet hónapokkal ezelőtt hordott. “Azt hiszem, édesanyám büszke lehetne arra, mivé váltam. Már nem vagyok az a túlsúlyos fiú, akit megismert. Most már felnőtt vagyok, és úgy élek, mint egy boldog és egészséges valaki, és segítek a testvéreimnek is, hogy boldoguljanak” – mondta a fiatalember.

Alex nagy baseball rajongó, de kilói miatt nem tudott ennek a sportnak hódolni. Rettegett attól is, hogy étterembe menjen, egyik alkalommal ugyanis eltörött alatta a szék. A sok kudarc és megaláztatás után döntött úgy, hogy egészségesen fog táplálkozni. Szakember segítségét kérte, és nagy akaraterejének köszönhetően lefogyott.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik