Szórakozás

Gyurcsány: nem izgatnak Alekosz női

A politikus bevallotta, nem néz tévét, bulvárlapokat sem olvas, végtelenül untatják ugyanis a mostani celebsztorik.

Gyurcsány Ferenc szerda este az egyik budai bevásárlóközpont kedvelt szórakozóhelyének díszvendége volt, ahol fiatalokkal beszélgetett politikáról, közéletről és az ismertségről. A volt miniszterelnök ezt követően a Tabu Tv riporterének is szívesen mesélt a celeblétről.

“Akit sokan ismernek, az akarva-akaratlanul valamilyen értelemben celebbé válik. Sokat látják a tévében és kíváncsiak rá, hogy milyen valójában, ezért ugyanúgy rám is kíváncsiak az emberek, mint Liptai Claudiára vagy épp Gera Zoltánra…” – mondta a politikus, aki már egyáltalán nem élvezi az ismertséget. Elismeri, az elején még izgalmas volt, amikor összesúgtak az emberek a háta mögött, és felismerték az utcán, most már inkább teher a számára.

„Az embert nézik, figyelik, összesúgnak mögötte… ha szorosabban átölelem a feleségem, akkor hátra kell néznem, hogy látja-e valaki, és ha az ember hülyéskedni próbál, akkor vissza kell fognia magát. Kár lenne tagadni, hogy ez az elején izgalmas, de az izgalom gyorsan elfogy és marad ennek a terhe, ugyanis megszűnik az intimitás!” – magyarázta Gyurcsány Ferenc.

Arra a kérdésre, hogy ki a kedvenc hazai sztárja, kiről olvas a legszívesebben, elárulta: “Liptai Clauditát nagyon szeretem, Kulkát nagyon szeretem, Alföldi Robit is nagyon szeretem, de be kell vallanom, hogy én egyáltalán nem nézek tévét. Ez nem egy ilyen fölvett flanc, hanem egyszerűen így alakult az életem” – vallotta be a politikus, majd hozzátette: „Engem egyszerűen nem izgat, hogy mi történik a tehetségkutatók helyezettjeivel, vagy újabban Alekosz valamelyik nőjével, és hogy kivel megy nyaralni. Végtelenül untatnak ezek a sztorik”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik