Szórakozás

Vastag Csaba őszintén a szakításról

Az X-Faktor győztese a Fókuszban reagálta szakításáról szóló hírekre.

Vastag Csaba sikertörténete tovább tart: megnyerte az X-Faktort, nemrég őt választották a legjobb pasinak, most pedig élete eddigi legjelentősebb zenei díját is a vitrinjébe helyezheti. Az egyik legfontosabb zenei díjátadón, a Bravo OTTO gálán a legjobb férfi előadó kategóriában első helyezést ért el. Csaba nagyon megkönnyebbült a győzelme után, szüksége is volt a sikerélményre, hiszen nemrég felröppent a hír, hogy szakítottak barátnőjével.

A sármos énekes a Fókusznak adott interjújában szűkszavúan nyilatkozott magánéletével kapcsolatban, csak úgy, mint eddig is, nem akart részleteket elárulni, sőt egyáltalán nem reagált a pletykákra.

„Mindenki, aki olyan munkát végez, ahol igénybe van véve ő is és a kapcsolat is, tudja, hogy egy korrekt kapcsolatot ápolni nem túlságosan könnyű. Viszont van egy olyan szavunk, hogy magánélet és rájöttem, hogy a magánéletnek az első szótagja a magán, és ezért ez pont rám tartozik és senki másra, ennek folyamán nem is akarok erről többet mondani” – zárta rövidre az X-Faktor győztese.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik