Szórakozás

Kolléganőjével csalta barátnőjét Vastag Csaba?

Egy volt munkatárs szerint az X-Faktor győztese a céges rendezvények után szűkebb körű bulizást csapott.

Vastag Csaba korábbi munkahelyén nemcsak milliókat, hanem rajongó női szíveket keresett és talált is. A 29 éves énekes komolynak vallott, akkor hatéves kapcsolatát tette kockára, amikor munkatársa szerint állítólag megcsalta barátnőjét egy volt kolléganőjével. Az informátor elárulta, már közös munkájuk során tisztában volt vele, hogy Csabának több éve tartó kapcsolata van, de elmondása szerint nem szeretett volna senki feje fölött pálcát törni.

“Jól tudtam, hogy több éve tartó párkapcsolatot tudhat magáénak, de nem gondolom, hogy az én reszortom lett volna a lelkiismeretét játszani. Olyannyira nem, hogy még a saját lakásomat is kölcsönadtam neki a szerelmi légyottjai helyszíneként” – nyilatkozta az Új Ásznak Vastag Csaba egykori munkatársa.

Csaba barátnője úgy gondolta: soha nem adtak neki okot arra, hogy féltékeny legyen, ezért is vallott ország-világ előtt szerelméről. Az elmúlt hetek eseményei azonban azt mutatják, hogy valami mégis hibádzik, hiszen a szerelmesek úgy döntöttek, külön lakásban folytatják életüket.

Vastag Csaba a napilap megkeresését sajtóreferenséhez irányította, aki közölte: nem kívánnak nyilatkozni az üggyel kapcsolatban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik