Szórakozás

Kiszel Tündét szembesítették sötét múltjával

A naptárdíva szerint soha nem tett semmi olyat, amit szégyellnie kellene, Fluor Tomit viszont mélységesen megveti.

Kiszel Tünde annak apropójából érkezett az RTL Klub Reggelijének felvételére, hogy elmesélje szombaton ünnepelték kislánya, Donatella születésnapját egy 4000 négyzetméteres játszóházban, ahol a 25 meghívott gyerkőc mellett VV Gigi és VV Zsófi is tiszteletét tette. A valóságshow-hősök külön meglepetésekkel is készültek, a táncoslány egy plüssmacival, míg a rágógumidal szerzője egy papuccsal kedveskedett az ünnepeltnek, amiket a büszke édesanya nagy elégedettséggel és mosollyal az arcán tüzetesen is megmutatott a nézőknek – mindenki legnagyobb örömére.

Az örömteli, békebeli pillanatok után természetesen a Fluor-Kiszel botrány is szóba került. Tünci továbbra is kitart a per mellett, és nem kegyelmez a tinibálványnak. Arra a kérdésre, hogy szerinte az évekkel ezelőtti tutti fruttis vetkőzése, illetve korábbi aktfotói nem érintik-e majd rosszul Donatellát és nem szorulnak-e majd ugyanúgy magyarázatra, mint a tinisztár pocskondiázó videója, azt felelte: „Az egy művészi fellépés volt, ízléses formában, tehát szép díszletek között, szép jelmezekben táncoltam. Ez egészen más, ennek funkciója volt” – mondta zavarában a naptárhősnő.

Egykori nagy szerelmére, a vállaltan homoszexuális Kondor Csabára pedig már nem is emlékezett, igaz ekkor már a műsorvezető, Lilu kellemetlen kérdései teljesen kihozták a sodrából: „Nem etikus én úgy érzem felhánytorgatni olyan dolgokat, amelyek évekkel ezelőtt történtek, mert nagyon sok ember múltjában van sötét folt, és azokat is mind elő lehetne szedni” – zárta rövidre sértődötten Kiszel Tünde.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik