Szórakozás

VV Éva és Szandika orrvérzésig hakniznak

A ValóVilág szőke ciklonjai minden hétvégén rajongóikkal töltik az éjszakát. Láthatóan élvezik a felhajtást, vendéglátóik pedig reggelig ragaszkodnak hozzájuk.

A két szöszi lány akár több száz kilométert is utazik azért, hogy rajongókkal ölelkezzenek, koreográfia nélkül táncoljanak és énekeljenek a színpadon és autógrammokat osztogassanak papír fecnire, izzadt felsőtestre és alkarra.

„Megrohamoznak a rajongók, mindenkivel fotót kell készíteni, nagyon jó érzés, egyébként nem mindenhol szeretnek, mindamellett beszélek a mikrofonba, táncolok a pultba és két órán keresztül folyamatosan fotózkodok” – árulta el VV Éva a Fókusz nézőinek.

Éva állandó kísérője Ádám, aki testőre és szerelme is egyben. A lánynak mostanában nagyon megy a szekér. Az elmúlt két hétben több mint ezer kilométert utazott a fellépések miatt.

Szandika sem unatkozik, mióta kijött a Villából: repertoárjában szóló- és társastánc, valamint néma mikrofonba hangos éneklés is szerepel.

„Összekötöm a kellemeset a hasznossal: szórakozok, mulatok, szórakoztatom az embereket, és még pénz is van. Hát mi kell ennél több?” – teszi fel a kérdést a Plasztik cica.

A lányok élete most a pörgésről és a nyüzsgésről szól. Ki kell használniuk ezt, hiszen jól tudják, hogy a hírnevet jelentő hullám egyszer úgyis partot ér.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik