Szórakozás

DJ Mamy zenéjére rázzák a magyar nagyik

Táncra perdültek a nyugdíjasok a világ minden részén. Az idősek nem sanzont vagy keringőt járnak, hanem egy DJ elektronikus zenéjére rázzák.

A magyar nyugdíjasok nem véletlenül táncolnak, DJ Mamy Rock versenyére készülnek, a nyertesek ugyanis szerepet kapnak majd a brit DJ-nagyi legújabb klipjében.

A 69 éves Dj Mamy a lemezjátszók legújabb csillaga. Unokája születésnapi buliján jött az ötlet, hogy kitanulja a lemezlovas szakmát. Mamy Rock azóta bejárta szinte az egész világot, több ezer fős közönség előtt zenél a legmenőbb klubokban.

„Azoknak a fitt nagyszülőknek, akik úgy élnek, mint én kitaláltam valamit. Világszerte minden rajongóm videózza le a nagyszüleit táncolás közben” – állt elő legújabb ötletével a DJ-nagyi, akinek természetesen honlapja is van, ide várja az elkészült videókat. A közönség dönti majd el, melyik nagymama vagy nagypapa rázza a legjobban.

A különleges táncláz a magyar Rap Nagyik formációt is elérte. A csapat 6 éve alakult, rappelnek, breakelnek, táncolnak közösen, vezetőjük pedig Olgi mama, aki nem mellesleg az énekes Kozso anyukája. Nyugdíjas otthonokban és rendezvényeken lépnek fel leginkább. Most azonban minden erejükkel a versenyre koncentrálnak, egy héten egyszer gyakorolnak, és nagyon örülnek a DJ Mamy kezdeményezésének. Mint mondják, így szeretnék példát mutatni a többi nyugdíjasnak, az már pedig csak hab lenne a tortán, ha végül ők rophatnák az idős világsztár klipjében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik