Szórakozás

Csapatgyőzelemmel zárul a Csillag születik?

Szombat este eldől, hogy ki nyeri a tehetségkutató harmadik szériáját.

Nem élhetnek muzsikaszó nélkül Szabóék. A legidősebb gyerek, Ádám hetek óta a Csillag születik nézőinek millióit szórakoztatja, de 15 éves öccse, Gergő és a 10 éves Brigi is ügyesen játszik a harmonikán.

„Az én apukám volt a harmonika megszállottja, mindenáron azt akarta, hogy én is szeressem ezt a hangszert, de a hátam közepére sem kívántam a harmonikázást” – vallotta be mosolyogva Lovász Lászlónak a Light Night felvételén Szabó István, az édesapja. „Ádámnak éppen ezért meg sem mutattam a hangszert, a padláson tartottam, itt akadt rá egyszer mégis véletlenül”.

„Korábban furulyáztam és trombitáltam, de egyik hangszert sem szerettem annyira, mint a harmonikát. Már kiskoromban eldöntöttem, ez az, ami kell nekem” – árulta el a kiscsillag.

A történet innentől ismert: Ádám 8 éves kora óta harmonikázik, napi 5-6 órát gyakorol, a hétvégén pedig eldől, ő vagy három döntős társa lesz-e az idei Csillag születik győztese.

László Attila már azt hatalmas sikernek tartja, hogy bejutott a legjobb négy közé, ekkora sikerre nem számított. Korábban úgy gondolta, már az is nagy csoda lenne, ha a legjobb nyolc között szerepelne – mesélte az [origo] megkeresésére.

A zsűriből Fáy Miklóst és Oroszlán Szonját tartja a legszigorúbbnak, a többi versenyző közül leginkább Szabó Ádámmal, Krizbai Tecával, az Appril Project tagjaival van jóban, de nagyon szerette Gomest is. Szombaton ismét két produkcióval kell színpadra állniuk, azt mondja, noha nagy a tét, nem izgul, általában csak a fellépés előtt pár perccel remeg meg a lába.

Gomes és az Everdance tánccsapat vezetője az egyik napilapnak elárulták, ők az Appril Projectre teszik a voksukat, szerintük könnyen lehet, hogy születőben van az első csapat, amely csillagként ragyoghat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik