Szórakozás

Ganxsta is fellép ma este a Roxette előtt

Tolvai Reni mellett a nagyszájú rapper gondoskodik majd a felfokozott hangulatról.

Mint arról korábban beszámoltunk, Tolvai Reni szerdán este a világhírű Roxette együttes előtt lép fel az Arénában több mint 10 ezer ember előtt. A Megasztár 5 győztese bulizós dalokkal készül, hogy kellőképpen feldobja a hangulatot a svéd zenekar koncertje előtt. Reni azonban nemcsak egyedül áll színpadra: az egyik segítője Gansxta Zoli lesz, aki már a Megasztárban is nagy sikerrel énekelt vele duettet.

„Nagyon jó érzés vele színpadon lenni, olyan pozitív energiát ad, hogy az nagyon nagyon jó’” – nyilatkozta az énekesnő az Aktív kedd esti adásában.

Reni már nagyon izgul, hiszen a Roxette rajongók teljesen megtöltik majd az Arénát, az összes jegy elkelt. Egyelőre fogalma sincs, hogyan kezeli majd a lámpalázat, de a hatalmas tömeget biztosan meglesi még kezdés előtt.

A svéd popduó eddig ismeretlen okokból tűnt el a reflektorfényből. Soha egyik tag sem beszélt még arról, mi történt velük: Marie, az énekesnő nem akart addig betegségéről mesélni, amíg gyógyultnak nem nyilvánították. Agydaganatot találtak nála és az életben maradási esélyekre mindössze néhány százalékot jósoltak az orvosok, így igazi csodának számít, hogy most gyógyultan, újra világkörüli turnézni indulhatott. A hírek szerint eddig minden városban szenzációs volt a hangulat, Marie is jól bírja a megterhelést. Ő maga is azt mondja, nem gondolta volna, hogy valaha az életében egyszer még koncertezni fog.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik