Szórakozás

Idilli véget ért a Gregor-botrány

Berni újra friss házasnak érzi magát, Nyuszómuszó egy újabb színésznővel vigasztalódik, a volt feleségnek pedig két új szerelme is van.

Somogyi István végig szerelmes volt Gregor Bernadettbe – ezt mondta a színházi rendező a Frizbi vasárnap esti adásában. Biztos volt benne, hogy felesége románca Magyar Attilával csak házasságuk egyik próbatétele és a színésznő idővel visszatalál hozzá.

Berni a műsorban elárulta, sohasem csalta meg a párját, még Magyar Attilával sem, inkább az őszinteséget választotta, de beismerte, nem ez volt az első különköltözésük. Bár a szakítás után mindketten mással éltek, a szívük mélyén érezték, hogy kapcsolatuk nincs még teljesen lezárva, egy különös, mély összetartozás van köztük. Azt is egy véletlennek köszönhetik, hogy végül mégsem váltak el. A színésznő ugyanis hiába adta postára a válási papírokat, a keresetet visszaküldték, mert nem sikerült rendesen megcímeznie a borítékot.

Közben Gombás Mónika, Magyar Attila felesége, akit Gregor Bernadett miatt hagyott ott a színész tavaly novemberben egyik napról a másikra, a Mokka hétfő reggeli adásában már arról mesélt: ő is megtalálta a boldogságot, két új szerelme is van: a zongora és a festészet. De azt is elmondta, van egy férfi is az életében, de mivel még nagyon friss a kapcsolat, többet egyelőre nem akart elárulni. Magyar Attilával jó barátok lettek, segítik, támogatják egymást, hamarosan pedig a válásra is sor kerül, hiszen férje ezúttal Helyes Georgina színésznő oldalán találta meg a boldogságot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik