Szórakozás

Házassági szerződéssel védenék meg Alekosz millióit

Az Okostojás családja szeretne jogi biztosítékot, hogy Veronika ne csapolhassa meg a VV4 győztesének pénzét.

Mint arról korábban beszámoltunk, Alekosz vasárnap este végre révbe ért. Fél éves rabság, megannyi kikosarazás és szexmentes villalét után menyasszonyt választott magának; és bár édesanyja az élő showban a hűvös, orosz szépség, Olga mellett tette le a voksát, a szexkiborg nem hallgatott rá, és a „virslis” lánnyal, Veronikával engedte szabadjára a szerelem narancssárga madarát.

Vája asszony örül fia boldogságának és Veronikát is nagyon kedveli, de azt nem szeretné, ha a nagy szerelem rózsaszín ködében Alekosz vagyona egyszer csak a szexi lányhoz vándorolna. Az édesanya ezért most arra buzdítja fiát, házassági szerződéssel védje meg frissen szerzett millióit – írja a Bors.

Az asszony a lapnak elárulta, kényszeríteni nem tudják a görög hősszerelmest, a végső szót ebben is neki kell kimondania, de remélik, nem dönt majd rosszul.

Azt hogy, Alekosz vajon megosztja-e menyasszonyával a luxust, amelyet végre kedvére élvezhet, egyelőre nem tudni, mindenesetre soha nem a bőkezűségéről volt híres, még családja körében sem…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik