Szórakozás

Veronikát választotta menyasszonyának Alekosz

A görög szexkiborg végül úgy döntött, a "virslis" lánnyal engedi el a boldogság narancssárga madarát.

Vasárnap este utolsó adásához érkezett a Szerelem a legfölsőbb szinteken című menyasszonykereső műsor. Alekosz fél éves vesszőfutása véget ért; három héttel ezelőtt 16 jelölt költözött be a ValóVilág Villába és versengett a görög Okostojás kegyeiért. A lányok közül a fináléba már csak ketten jutottak: Veronika és Olga közül kellett eldöntenie a hősszerelmesnek, hogy kivel képzeli el a jövőjét.

„Azért Olgát és Veronikát hagytam a végére, mert ők a két pólus és az örökös dilemmámat testesítik meg. Olga az arisztokratikus, hűvös, magas nő, Veronika pedig az életvidám, szuperszexi, alacsony lány. Az lenne a jó, ha kettejük tulajdonságai egy nőben testesülnének meg” – mondta Alekosz korábban Sebestyén Balázsnak a lakóbuszban.

A főhős Olgában néha magát érzi. Ezért is hívta vissza a Villába, mert biztos pontnak tekintette és annyi fordulat után (Beatrix és Barbara prostituált múltja) szüksége volt arra a bizalomra, amit iránta érez. Veronikát viszont azért szereti, mert ösztönlény és nem beszél mellé. Nagyon jól tud kérdezni és érvelni, ezt is nagyon kedveli.

Alekosz a vasárnapi élő show elején is még azt mondta, döntésképtelen, nem tudja, melyik lányt válassza, ki lesz a befutó. Olga és Veronika rettentően izgult, mindketten maguknak akarták a főhőst. Vája asszony elárulta, ő legszívesebben az orosz szépséget látná menyjelöltjének, ezt az online szavazók is hasonlóképpen gondolták: a nézők 52 százaléka Olga mellett tette le a voksát, a már korábban kiesett 14 lány viszont a “virslis” lányt akarta a VV4 győztesének oldalán látni.

A menyasszonyjelöltek legjobb pillanatai és kortesbeszédei után megérkezett a stúdióba az est egyik legfontosabb főszereplője, Alekosz. Elmondta, nagyon nehéz döntést kellett meghoznia, Olgában a kihívást látja, magabiztossága és hűvössége nagyon imponál neki, míg Veronika mellett “csupa kacagás és nevetés” az élet, gyerekkorát idézi fel benne.

Az utolsó kulcsot Alekosz végül Veronikának adta, Olgától pedig egy gyönyörű dallal búcsúzott.



“Szeretném megmutatni neked a szerelmet a legfölsőbb szinteken” – mondta választottjának az újdonsült vőlegény, majd megcsókolta menyasszonyát.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik