Szórakozás

Mindenre elszántak Alekosz menyasszonyjelöltjei

A nagy döntés előtt, egyetlen újságíróként léphetett be Lovász László csütörtökön a Villába, hogy érzéseikről faggassa Veronikát és Olgát.

Vasárnap este kiderül, Alekosz kit enged legközelebb magához, és kinek nyílik esélye arra, hogy akár az egész életét leélje a hellén nőfalóval. Már csak két nő versenyez a szívéért: a ValóVilág4 győztese Olga és Veronika közül választ. Bár a lányok sokat beszélgetnek egymással, legféltettebb érzéseiket először Lovász Lacinak fogalmazták meg, amikor első riporterként bement a villába.

„Talpraesett, céltudatos, határozott embernek ismertem meg, ugyanakkor rendkívül érzékeny, gyenge férfinek is. Furcsa kettősség ez, szerintem nagyon ritka ez a férfiak körében. Már akkor megdobbant a szívem, amikor először találkoztunk, a személyes jelenléte sokkal vonzóbbá tette őt, mint a televízión keresztül. Biztos vagyok benne, hogy a tévénéző nők mind beleszeretnének, ha személyesen találkoznának vele” – árulta el Olga, amikor Lovász László a pénteki esti talkshow-jába, a Light Nightba készített vele interjút.

Veronika is hasonlóan vélekedett Alekoszról, szerinte életben sokkal jobban néz ki, mint a televízió képernyőjén keresztül.

„Az érzéseimről azonban nem nagyon tudok beszélni, de annyit tudok, hogy tetszik és elképzelhetőnek tartom, hogy vele is éljek” – tette hozzá Veronika.

A lányok ugyan kedvelik egymást, de Lovász Lacinak bevallották, mind a ketten biztosak benne, a másiknak semmi esélye sincs Alekosznál.

„Nekem kell egy kis idő, hogy feldolgozzak bizonyos történteket, de szerintem már nem 50-50 százalék a kettőnk közötti esély. Úgy érzem, bennem több van, és jobban illek hozzá. Veronika még fiatal, neki még nem kell párkapcsolat” – tette hozzá Olga, akinek nyugodtságát Lovász Laci csak egy bérgyilkos higgadtságához tudta hasonlítani.

Veronika szerint azonban nem a kor dönti el, ki az esélyesebb. Bár ő a fiatalabb, meggyőződése, hogy ő illik jobban Alekoszhoz.

A teljes beszélgetést – többek között a részleteket, arról, hogy a lányoknak mi volt a műsor eddigi legszebb pillanata -, megnézhetik pénteken este 21.25-kor a Prizma TV-n a Light Night Show-ban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik