Szórakozás

Sztárcsemeték mesés gyermeknapja a Vidámparkban

A szórakozás és a magyar rajzfilmfigurák népszerűsítése mellett jótékonysági célja is volt a programnak.

Sarka Kata kislányával, Noémivel és Tornóczky Anitával; Dopeman barátnőjével és lányával, Fannival; Vágó Piros pici fiával, Zalánnal; a KFT zenekarból Bornai Tibor unokájával; Fésűs Nelly cserfes kislányával, Csengével; a Hooligans dobosa, Endi párjával és Kiarával; valamint VV Anikó együtt ünnepelte a gyermeknapot a Budapesti Vidámparkban.

Régi magyar mesefigurákat népszerűsít a Sugarbird mesekollekciója, amelynek legújabb darabjait a Kockásfülű nyúl ihlette. A sztárok most is szívesen álltak az immáron hagyományt teremtő kezdeményezés mellé, hiszen gyermekkoruk kedves emlékeit idézte föl a mesehős.

A Vidámparkban a különleges programon a Dzsungel mesepark játékai közül a hullámhajó, az autós körforgó, a mini óriáskerék és a helikopter volt a legnépszerűbb.

Vágó Piros, a Class FM műsorvezetője, csak hosszas küzdelmek árán tudta lekönyörögni 2 és fél éves kisfiát, Zalánt az autós körforgóról.

Fésűs Nelly lánya, a 8 és fél éves Csenge is nagyon élvezte a kirándulást, ő először járt a Vidámparkban. „Cirkuszban és állatkertben már többször is voltunk, de a Vidámpark eddig valahogy kimaradt az életünkből. A mai délelőtt után azonban biztos vagyok benne, hogy ezentúl rendszeresen jövünk majd”- árulta el mosolyogva a csinos színésznő, aki gyerekével együtt örömmel vette magára az új kollekció egy-egy darabját.

A magyar rajzfilmfigurák népszerűsítése mellett ismét jótékonysági célja is volt a programnak: a pólók eladásából származó bevétel egy részét Jagasics V. Csonka Hedvig, a Sugarbird vezető divattervezője a Nagycsaládosok Egyesületének ajánlotta fel. A divatmárkának köszönhetően az egyesületből néhány gyerkőc a felajánlás mellett felejthetetlen élménnyel is gazdagodott, hiszen ők is résztvehettek a mesés délelőttön.

”Szívügyem a magyar rajzfilmek népszerűsítése, és emellett nagyon fontos számomra a jótékonykodás is, ezért mindig nagy örömre szolgál, ha ezt egy ilyen esemény keretein belül létre is hozhatom”- tette hozzá Hedvig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik