Szórakozás

Megfenyegették A Nagy Duett zsűritagját

Kasza Tibit SP egyik rajongója hívta fel azzal, hogy megöli a macskáját, ha nem ad magas pontszámokat a tinisztárnak.

Azt eddig is tudni lehetett, hogy SP népszerűsége a tinik körében töretlen. Ezt bizonyítja a TV2 celebes-énekes műsora, A Nagy Duett is. Éder Krisztián és párja, Iszak Eszter négyszer álltak már kieső helyen a produkcióban, de a tinilányok pénztárcája kimeríthetetlennek mutatkozott, eddig mindig megmentették kedvencüket. Legutóbb pedig egy félmeztelen imádója rohant fel élő adásban a színpadra és nyomott egy puszit SP arcára.

A hatalmas népszerűségnek azonban úgy tűnik, más issza meg levét. A rajongók már attól sem riadnak vissza, hogy kedvencük győzelme érdekében megfenyegessék a műsor zsűritagjait.

„Másfél hete kezdett el csörögni a telefonom éjszakánként. Eleinte senki nem szólt bele, csak hangosan szuszogott, majd bontotta a vonalat. Aztán az elmúlt napokban már bele mert szólni, közölte, vigyázzak, hogyan pontozok a Nagy Duettben, és hogy ne szóljak be SP-nek” – nyilatkozta Kasza Tibi a NapiÁszOnline-nak.

Az énekest macskája megölésével és autója megrongálásával fenyegetik, ám Tibit mindez hidegen hagyja, macskája ugyanis már egy éve nem él. A telefonját azonban betegeskedő édesanyja miatt nem tudja kikapcsolni, ráadásul az éjszakai hívások miatt alig tud aludni, és emiatt kicsit ingerült mostanában – tette hozzá a Crystal egykor frontembere.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik