Szórakozás

Alekosz anyja: prostiból lesz a legjobb feleség

Vája asszony nem ítéli el az arajelölteket múltjuk miatt, bármelyiküket elfogadná menyének.

A görög szexkiborg családjában valahogy minden másképp működik. Alekosz szívéhez – a mondással ellentétben nem a hasán, hanem – édesanyján keresztül vezet út. A hellén csábító eddig az összes hódítását hazavitte bemutatni, ugyanis kifejezetten kíváncsi, mit szólnak választottjához a szülei, különösen édesanya, akivel utána alaposan ki is beszéli őket.

Vája asszony a Bors című napilapnak elárulta, fiának nagyon fontos a véleménye, de csupán meghallgatja a tanácsát, dönteni mindig egyedül dönt. Ennek ellenére úgy gondolja, aki el akar jutni a fia szívéig, annak előbb őt kell levennie a lábáról.

Az édesanya a menyasszonyjelöltekkel kapcsolatban elmondta, bocsánatos bűnnek tartja, hogy a testükből éltek, megérti őket, mert úgy gondolja, ezeknek a lányoknak nem igazán volt más választásuk. Bármelyiküket elfogadná menyének, ugyanis szerinte rosszlányból lesz a legjobb feleség. A legfontosabb a számára az, hogy a fia boldog legyen, és ha Alekosz egy könnyűvérű nő oldalán találja meg az igaz szerelmet, nem bánja, áldását adja rá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik