Szórakozás

SP: már csak a holttestét találták meg

Lelkesen vállalta A Nagy Duett sztárja, Éder Krisztián, amikor arra kérték, írjon egy dalt az 1000 Lámpás Éjszakája rendezvényre.

Az eltűnt gyermekek világnapján, május 25-én rendezik meg a Városligetben az 1000 Lámpás Éjszakája elnevezésű rendezvényre, amelyen a Megasztárok mellett SP is fellép majd.
A Nagy Duett sztárját az ötletgazda, a Mokka műsorvezetője, Kárász Róbert kérte fel arra, hogy írjon egy dalt figyelemfelkeltésként, ő pedig szívesen vállalta.

„Azt gondolom, hogy ez olyan téma, amelyre jó felhívni a figyelmet. Nagyon sok eltűnt gyerek, fiatal van, és talán nem kap elég nagy figyelmet a keresésük. Ráadásul személyes érintettségem is van a dologban, van olyan ismerősöm, akinek nyoma veszett. Így amikor felkértek, nagyon szívesen vállaltam el a dal megírását, és persze fel is lépek a rendezvényen” – árulta el SP.

A fiatal énekes egyik közeli barátjának évekkel ezelőtt veszett nyoma. A srácot hosszú ideig eltűntként tartották nyilván, de nemrégiben sajnos kiderült, hogy meghalt.

“Az eset még Győrött történt, és sajnos azóta kiderült, hogy a barátom eltűnése tragédiával ért véget. Minden előjel nélkül egyszer csak nem ment többé haza, és emlékszem, rengeteg ideig keresték a szülei is, de hiába. Sajnos, élve sosem került elő. Nemrégiben értesültem róla, hogy már csak a holttestét találták meg. Ha ezzel a kampánnyal csak néhány elveszett lelket hazairányíthatunk, már nem volt hiábavaló a fáradozás” – nyilatkozta az Új Ásznak korábban A Nagy Duett döntőse.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik