Szórakozás

„Kiképző táborba” küldi játékosait az RTL Klub

Az 1 perc és nyersz! című vetélkedő jelentkezőinek alaposan fel kell készülniük a műsorra.

Mint arról korábban beszámoltunk, új műsorral rukkol elő az RTL Klub. A Minute to Win it néven futó amerikai show-műsor már a fél világot meghódította, most Magyarországon a sor.

„Minute to Win it az amerikai címe, nálunk 1 perc és nyersz! néven fog futni ez az ügyességi vetélkedő. A műsor lényege, hogy a legegyszerűbb hozzávalókból összeállítunk egy ügyességi feladatsort, amire a versenyzőknek összesen 1 percük lesz, hogy végrehajtsák. Például: hány méter WC-papírt tudsz magadra tekerni egy perc alatt, hány pingpong labdát sikerül elkapnod a fejeddel, amire egy bili van rákötve” – mondta Herman Péter, az RTL Klub kreatív producere.

Ilyen és ehhez hasonló épelméjű feladatokkal van tele a játék, amit bárki, bármikor játszhat, és bármiből előállíthat. Ráadásul, ha sikerül brillírozni, akkor milliomosként távozhatunk az RTL Klub székházából.

„Az 1 perc és nyersz! című játék nyereményfája egy kicsit hasonlít, a Legyen Ön is Milliomos nyereményfájához. Ugyanúgy, mint ott, itt is minden feladat egy bizonyos pénzösszeget ér, minden egyes feladat után ki lehet szállni és hazavihetjük azt a bizonyos pénzösszeget, amit odáig nyertünk. Nyilván a feladatok nehézsége is ennek megfelelően változik” – árulta el a producer.

A Milliomoshoz hasonlóan, itt is lesz két fix nyeremény, ha valaki elér odáig, akkor ezt az összeget akkor is hazaviheti, ha a következő fordulót elbukja.

„Azt elárulhatom, hogy akik jelentkeznek, és minden szempontból alkalmasak a játékra, azok egy „kiképző táborban” vesznek részt, hogy felkészüljenek a műsorra. A játékok nem titkosak, bárki gyakorolhatja. Bizonyos játékokkal, feladatokkal, ha először találkozik az ember nem tudja üzembiztosan megcsinálni, mi pedig szeretnék, ha minél többen távoznának tőlünk milliomosként” – tette hozzá Herman Péter.

Aki érez magában elég bátorságot, és legfőképp hisz eléggé önmagában, már jelentkezhet játékosnak az RTL Klub oldalán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik