Szórakozás

Liptai Claudia elhanyagolja kislányát?

A műsorvezető rengeteget dolgozik, így a gyermeke körüli teendők nagy része a bébiszitterre marad.

Édesanya, műsorvezető, határozott doktornő, színésznő – ő Liptai Claudia, aki sokak szerint embertelen tempót diktál saját magának. Hajnali 5 óra 15 perckor kezdődik Claudia egy átlagos napja, Mokka, Mokka Habbal, majd irány a színház, ahol átlényegül gazdag, unatkozó amerikai feleséggé. A műsorvezető a Pletykafészek című darabban Claire Granz szerepében tért vissza tíz év után a színházba. A színházi próba után még vár rá a Jóban Rosszban forgatás, péntekenként A Nagy Duett és persze a legfontosabb, a kislánya, akire ennyi teendő és elfoglaltság mellett szinte alig juthat ideje…

Panka egyik ovis társának édesanyja a Kiskegyed megkeresésére elárulta, Claudiát szinte sosem látni a magánóvodában. A legtöbbször a bébiszitter hozza-viszi a kislányt, vele megy le a játszótérre, Panka pedig szerencsére szemmel láthatóan ragaszkodik „pótmamájához”.

A lap próbálta elérni Panka édesapját, Liptai volt kedvesét, Gesztesi Károlyt is, aki szűkszavúan csupán annyit közölt: „Amikor csak tehetem, megyek Pankáért, amúgy meg semmiféle Claudiával kapcsolatos kérdésre nem válaszolok” – zárta rövidre a színész.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik