Szórakozás

Claudia a stúdióban szakított nős kollégájával

A műsorvezető hétfőn dolgozott először a reggeli műsorban az után, hogy kiderült botrányos viszonya a férfival.

Liptait fagyos hangulat fogadta a Mokka stúdiójában, ráadásul néhány kollégája rosszalló tekintetét is el kellett viselnie. A szerelmi kaland az egész stáb kedvére rányomta a bélyegét, nem tutak mit kezdeni a helyzettel – értesült a Blikk.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Liptait a TV2 székházától nem messze, egy mellékutcában látták csókolózni egy férfival. Azóta kiderült, hogy az új kedves Claudia kollégája, a Mokka egyik szerkesztője, B. Péter, aki ráadásul nős, van egy kisgyermeke, és a felesége a hetedik hónapban jár, most várják a második babát. A férfi egyébként már tisztázta a helyzetet feleségével, aki megbocsátott neki, és megbeszélték, hogy együtt maradnak.

„Amióta ország-világ előtt kiderült, hogy van közöttük valami, már csak döglődött a kapcsolatuk, de pontot csak tegnap reggel, a Mokka stúdiójában, az adás előtt tettek az ügy végére” – árulta el a Blikknek egy bennfentes.

A Bors információi szerint a műsorvezetőt most arra akarják rábírni, hogy még az első élő Megasztár-adás előtt szólaljon meg. A lap információi szerint hétfőn arról egyeztettek, hogy mikor és melyik műsorban beszéljen a közelmúlt eseményeiről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik