Szórakozás

Mesterséges kómában a magyar diáklány

Jobban van, de még mindig mesterséges kómában tartják az orvosok a Lengyelországban társaival balesetet szenvedett magyar iskolás lányt.

A sérültek közül vele együtt három kerekegyházi gyerek van kórházban, ők különböző időpontokban jöhetnek majd haza, állapotuktól függően, egyikük várhatóan már néhány napon belül – mondta a TV2 szombat reggeli hírműsorában Kelemen Márk polgármester. A többiek már hazaérkeztek, a három, még lengyel kórházban ápolt gyerek állapota megnyugtató, az ottani orvosok sikerrel stabilizálták az állapotukat.

Mint azt korábban megírtuk, három általános iskoláskorú gyerek súlyosan megsérült, mikor szombaton délelőtt egy kerekegyházi iskolásokat szállító kisbusz teherautóval karambolozott a lengyelországi Namyslównál, Wroclaw közelében. A buszon 10 diák és öt kísérő utazott. Az első információk szerint a kisbusz defektet kapott a baleset előtt.

A baon.hu megyei hírportálnak a sofőr hazaérkezése után azt nyilatkozta, hogy nem igaz, hogy defektet kapott volna a busz és azt is mondta, hogy nem ő volt a hibás a balesetben. A sofőrt fogdába vitték a lengyel rendőrök, de azután visszakapta papírjait és hazajöhetett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik