Szórakozás

Alekoszt és Olivért alázza a volt valóságshow-hős

Majka szerint a nők 99 százaléka fél mondat után küldené el maga mellől a görög hódítót.

“Pojáca ez a csávó! Az a néhány nő, aki jelentkezett a műsorába, nem az iránta érzett szerelem, hanem a népszerűség miatt tette. Alekosz tipikusan az az ember, akivel egy percet sem tudnék együtt élni. Nem az a karrier, hogy négy hónapig menők vagyunk, sokkal inkább az, hogy ha ebből az ember hónapokig pénzt tud csinálni. Ehhez pedig sokkal több kell annál, hogy azt hidd, ez az egész csak úgy az öledbe pottyan” – mesélte az XNews kameráinak Majka, aki szerint Olivér sem viheti sokkal többre, mint barátja, Alekosz.

“Olivér már egyszer a VIVA tévén megmutatta, mit tud, és már akkor sem kellett senkinek. Persze lehet, hogy ez nem a tehetségének szólt, egyszerűen csak valami miatt nem ment neki. Egyetlen olyan embert nem tudott felmutatni ez a széria, akiből igazán előjött volna bármi érdemleges. Borzalmasan sz*r volt ez a ValóVilág!” – osztotta meg véleményét az egykori villalakó.

VV Olivér a tőle megszokott szarkazmussal reagált az egykori valóságshow-hős szavaira.

“Én is “kedvelem” Majkát. Azt hiszem, inkább az időre, s nem rá bíznám, hogy mit hoz számomra, illetve Alekosz számára a jövő” – mondta az Új Ásznak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik