Szórakozás

VV Gigi és Anikó lubickolnak a sikerben

A VV-lányok olyan magabiztossággal mozognak az AlekosznakValó című műsor stúdiójában, mintha mindig is ezt csinálták volna.

Ahogy véget ért a ValóVilág 4, Gigi és Anikó egyből a sűrűjében találta magát, élő műsort kellett vezetniük. A feladattól először kicsit megijedtek, és noha képernyősként csak pár napos múltjuk van, jól evickélnek abban a mélyvízben, ahová eddig csak tapasztalt tévéseket dobtak be.

Hogy miért éppen Anikó és Gigi vezetik a késő esti háttérműsort? Erre is van magyarázat. Olyan egykori villalakókat kerestek a feladatra, akik inkább szenvedtek Alekosz nyomulásától, semmint barátok lettek volna.

Anikó már este hatkor az RTL Klub székházában bolyong, az adásmenetet pedig egy percre sem engedné ki a kezéből. Önállóan, felváltva dolgoznak, csak az első és az utolsó műsort vezetik közösen. Gigi már a kocsiban, úton a szerkesztőségbe is az adásra készül. A leányfalui lánynak egyébként már régi álma volt, hogy kipróbálja magát műsorvezetőként, és reméli, lesz még folytatás.

A lányok bár nagyon különbözőek, egy dologban egyetértenek: jól tették, hogy annak idején elhárították Alekosz közeledését. Most kíváncsian várják, hogy melyik lány lesz a befutó az egykori szexkiborgnál, aki újabban inkább a romantikus arcát mutatja.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik