Szórakozás

Nézett, mint a moziban: lánykérés a filmvásznon

A fiatal lány azt hitte, a Halálos iramban ötödik részének vetítésére érkezett, a mozielőzetesnél azonban nagyra kerekedett a szeme…

Aligha találkozhattunk filmbe illőbb lánykéréssel, mint az alábbi videóban. Matt úgy gondolta, unalmassá vált már a fehér lovon érkező herceg meséje, ezért saját kezébe veszi az irányítást, és végre kitalál valami tényleg kreatívat.

Barátnőjét, Ginnyt moziba küldte a barátaival, mondván, neki még van egy kis dolga a munkahelyén, de hogy a lány addig se unatkozzon, befizette a Halálos iramban ötödik részének vetítésére. A film el is kezdődött, illetve még csak az előzeteseknél tartottak, amikor a Másnaposok 2 szereplői helyett Ginny édesapja és Matt jelent meg a vásznon, amint leendő apósától megkéri szerelme kezét.

A felvételen jól látható, hogy a lánynak csak pár perccel később esik le, hogy mi is történik pontosan, a meglepettségtől először szóhoz sem jut, és mintha pár könnycseppet is elmorzsolna a valóban nem mindennapi lánykérés alatt.

Miután Matt megkapja az édesapa áldását, rohan is gyorsan szerelméhez a moziba, aki mindezt élőben nézi végig a barátok, családtagok és a teremben helyet foglaló idegenek társaságában. A fiú felteszi a sorsdöntő kérdést szíve választottjának, a választ pedig talán már mi magunk is kitaláljuk…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik