Light

Lánykérés

Nagy bosszúság.

Hát az tényleg igazán nagy szívás, ha valaki meg van győződve arról, hogy akit ő szeret, az szintén legalább olyan erővel vonzódik hozzá – aztán meg kiderül, hogy mégsem.

Ez akkor tud a legjobban kijönni, ha a pozitív hős (a srác) megkéri a negatív hős (a lány) kezét, mire az utóbbi jobb esetben udvariasan elutasítja, rosszabb esetben fejvesztve menekül a tetthelyről (de előtte még az ügyesebbje akár egy pofont is lekever).

A lánykérés bóvli kategóriáját az Egyesült Államokban fejlesztették a lehető legnagyobb tökélyre, ahol már nem is ember az, aki nem nagyobb tömegben (áruház, sportesemény, buszmegálló) kéri meg a szenvedő alany kezét (lásd feljebb, mint negatív hős).

Érhetetlen, hogy szerencsétlen srácok honnan veszik, hogy például a mozgólépcső mellett szeretné szívük választottja, ha elköteleznék, mindenesetre legalább kézen foghatnák ilyenkor a csajok őket és kivezethetnék az elutasított delikvenst, megmagyarázva nekik, hogy a tömeg nem garancia arra, hogy a nemekből igenek legyenek.

Kosármeccsen:

Áruházban:


Ajánlott videó

Olvasói sztorik