Szórakozás

VV Anikó végre találkozhatott az édesanyjával

Az első találkozás intim pillanataiba avatott bele anya és lánya.

Miért nem láthatták egymást fél éven át, és miért sírta el magát Anikó minden alkalommal, amikor édesanyja került szóba? A Fókuszban végre választ kaptunk a kérdésekre: anya és lánya, először meséltek életük fordulatairól.

VV Anikónak kétségkívül édesanyja hiánya okozta a legnagyobb nehézséget a villalét alatt, aki Németországban dolgozik. Ők ketten mindig csak egymásra számíthattak, és ilyen hosszú időre ezelőtt soha nem kellett elszakadniuk egymástól. Fél évet kellett várniuk arra, hogy végre újra láthassák, és átölelhessék egymást.

Édesanyja szemében nagyra nőtt lánya. Tudja jól, hogy Anikó azért vállalta a luxusbörtönt, hogy kitörjön a szegénységből. Úgy gondolja, hogy bármi is történt a Villában, az most már a bezárult kapuk mögött maradt.

Édesanyja mellett most már egy mosolygós, felszabadult lányt láthatunk. Most a nap 24 órája a rendelkezésükre áll, hogy átbeszéljék a történteket. Három hét múlva ugyan újra el kell válniuk egymástól, de ahogy Anikó mondja, úgy szeretné kamatoztatni ismertségét, hogy édesanyjának soha többé ne kelljen már keményen dolgoznia.

AJÁNLOTT LINK:

VV Anikó és édesanyja titkos kapcsolata (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik