Szórakozás

VV Jerzy: nem vagyok meleg!

Egykori szerelme, VV Gigi kételkedik a Szépfiú nemi hovatartozását illetően.

Jerzynek nem volt elszámolnivalója villaléte után korábbi “szennyesével”, hiszen valóvilágos társai és a közönség is tudhatott erotikus fényképsorozatáról, illetve tükör előtti show-járól. A szerkesztőkkel már a válogatások során közölte erotikus múltját, ez azonban nem vetett gátat karrierjének. A fordulat ott kezdődött, amikor volt barátnője, Gigi megpendítette: nem biztos egykori párja szexuális hovatartozásában.

“Nem vagyok meleg! A hír azért röppent fel, mert az ominózus videót feltették egy meleg internetes oldalra. Azonban azt bátran kijelenthetem, hogy száz százalékig heteroszexuális vagyok! Három éve kering ez a videó, és egyetlen negatív megjegyzést sem kaptam vele kapcsolatban, sem a VV előtt, sem azóta, hogy lezajlott a finálé” – mesélte az Új Ásznak Jerzy.

“Hallottam, hogy Gigi kételkedik a nemi hovatartozásomat illetően. Nem értem, miért lepődött meg korábbi szerelmem ezeken a felvételeken. Már meséltem neki erről a Villában, valószínűleg rövid a memóriája. Fel sem szeretném venni ezt a pocskondiázást. Akik az én életemben fontos szerepet játszanak, mind a helyén tudják kezelni ezt a dolgot. A legérdekesebb, hogy neki is vaj volt a fején, hiszen csak én tudtam arról, hogy dolgozott az Erotika Kiállításon. Gigi azonban úgy állította be ezt a munkát, hogy ő csak a kellékeket szedte össze a műsorok után a színpadról. Én nem ítélem el őt, viszont az a bizonyos piros póló azt hiszem, a legalja mindennek” – mondta a napilapnak a Szépfiú.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik