Szórakozás

VV Éva összeköltözik szerelmével

A Törtető végre megtalálta a boldogságot Ádám oldalán, akit egyáltalán nem zavar a volt villalakó körül kialakult felhajtás.

Kevés az olyan valóságshow-hős, akinek a Villából való szabadulása után sikerül megtartania régi kapcsolatát, sőt ugyanott tudják folytatni, ahol annak idején abbahagyták. Évának úgy tűnik, mindez sikerült, bár közel fél évig távol volt barátjától, Ádámtól, szerelmüket nem kezdte ki a hirtelen jött népszerűség és érdeklődés.

A szőke vadmacska mióta kiszabadult a luxusbörtönből, egy percre sem áll meg, egyik felkérésről rohan a másikra, közben pedig régi nagy álmáról, a televíziós karrierről sem feledkezik meg.

„Nagyon boldog vagyok most, hiszen rengeteg lehetőség van kilátásban, de a legfőbb célom mindenképpen az, hogy rendbe hozzam az életem. Illetve rendbe hozzuk az életünket” – mondta a NapiÁszOnline-nak Éva, aki rendkívül hálás kedvesének, amiért a fiú a végsőkig kitartott mellette. Most azt tervezik, hamarosan közös albérletbe költöznek, házasságról azonban egyelőre hallani sem akarnak.

A Törtető állítása szerint már minden rendben van a lelkében, nem igazak azok a vádak, hogy pánikbetegséggel küzd, igaz, pár évvel ezelőtt valóban előfordult, hogy rosszullétek kínozták, de ezek már teljesen elmúltak; sőt, elhatározta, fél éven belül a cigarettát is leteszi.

AJÁNLOTT LINK:

VV Éva: Ádámot nagyon sokat bántották (NapiÁszOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik