Szórakozás

VV Jerzy elhagyja Magyarországot

Állítása szerint szüksége van friss levegőre és arra, hogy letisztuljanak benne az élmények a majdnem megnyert valóságshow-ról.

A negyedik ValóVilág második helyezettje igyekszik minél több időt szeretteivel és saját gondolataival tölteni. Erre azonban az őt övező népszerűség miatt vajmi kevés ideje és lehetősége marad, ezért is döntött úgy a Villa Szépfiúja, hogy egy időre – talán örökre – eltűnik a világ elől.

Rövidre tervezett kiruccanása akár élete végéig is tarthat, hiszen már állásajánlatot is kapott Mallorcán.

“Az egyik nagyon jó barátom felajánlotta, hogy látogassak ki hozzá Mallorcára. A terep nem ismeretlen számomra, hiszen pár évvel ezelőtt már dolgoztam kint táncosként. Legalább egy hétre el kell hagynom az országot, hogy felfrissítsem magam, leülepedjen bennem az elmúlt majdnem fél év. Szóba jött, hogy esetleg ez idő alatt még dolgoznék is egy helyi szórakozóhelyen, így össze tudnám kötni a kellemest a hasznossal. Ha pedig visszautasíthatatlan ajánlattal találom szemben magam, mindenképpen ott fogom az életemet folytatni és még az is lehet, hogy sohasem térek vissza” – mesélte VV Jerzy az Új Ásznak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik