Szórakozás

Vastag Csaba: nem akarok szemétben taposni az unokáimmal

Az X-Faktor nyertese május 21-én arra buzdítja majd az embereket, hogy szedjenek vele szemetet.

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium a Vidékfejlesztési Minisztériummal és az Önkéntes Központ Alapítvánnyal együttműködésben 2011. május 21-én országos hulladékgyűjtési akciót szervez. Több ismert emberrel karöltve Vastag Csaba, az X-Faktor nyertese is a TeSzedd nagykövete lett.

Az énekes elsődleges célja, hogy felhívja az emberek figyelmét a tisztaság fontosságára, és arra, hogy ne csak május 21-én, hanem előtte és utána is hajolunk le, és vegyük fel a szemetet. Mint fogalmazott, nem szeretne egy szemétrengetegen átvergődni az unokáival, miközben a játszótérre sietnek, ezért bízik a mozgalom erejében, az X-Faktor alatt ugyanis megtapasztalta, hogy kellő odafigyeléssel és szorgalommal rengeteg embert meg lehet mozgatni, főként egy jó ügy érdekében.

„A TeSzedd hatalmas dolog nekem is. Az hogy részt vehetek benne, az bennem és a környezetemben is megmozgatott valamit, és biztos, hogy május 21-én mindenkit, egyesével arra fogok buzdítani, hogy szedjünk együtt szemetet!” – nyilatkozta az RTL Klub oldalán Vastag Csaba.

AJÁNLOTT LINK:

Vastag Csaba: Nem szeretnék egy szemétrengetegen átvergődni az unokáimmal (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik