Szórakozás

Nagyüzem: 107 feleség, 185 gyerek

A 87 éves nigériai férfi szinte hetente fogad örök hűséget más-más asszonynak.

A nigériai származású Bello Maasaba összesen 107 feleséggel büszkélkedhet, azonban együtt már „csak” 86-tal él, ugyanis kilencszer volt már özvegy, illetve 12 esetben az asszonyok „engedetlensége miatt” elvált.

A muszlim férfi a Los Angeles Times riportjában elmondta, az első feleségébe azért szeretett bele, mert őszinte és lelkes volt. A második az unokatestvére volt, aki ellenállhatatlanul vonzó volt. A harmadik feleséget egyszerűen meglátta, megtetszett neki, majd elment a lány szüleihez hogy megkérje a kezét. A negyedik asszony hihetetlenül engedelmes volt, csak úgy, mint az 5., 6., 7., 8., 9. számú…

Házasságmániájáért sem a nigériai kormány, sem pedig az iszlám hatóságok – ahol köztudottan megengedett a többnejűség – nem lelkesednek, ennek ellenére a férfi a 108. esküvőjére készül.

A több mint hét tucat feleséggel rendelkező Bello egyébként egy 89 szobás házban él. 185 gyermek édesapja, akik közül 133 él még. A legkisebb közülük egy hónapos.

A családfenntartó foglalkozását tekintve gyógyít, méghozzá nem mással, mint hittel. Így, más gyógymód nem létezik a számára, vagyis ha valamelyik felesége a 86-ból mégis inkább kórházba viszi gyermekét, engedetlennek minősül, és távozni kényszerül a Maasaba-klánból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik