Szórakozás

Majka a létrán, Fluor Tomi hentesként kezdte

Minden sztár indul valahonnan, nem feltétlenül a reflektorfénybe születik.

LL Junior a közértben, Majka a létrán, Fluor a hentesüzletben – férfiak, akik egykor pakoltak, szereltek és szeleteltek, ma már inkább jó szövegükkel keresik a pénzt, és ezzel a legnagyobb sztárok közé tartoznak Magyarországon.

LL. Junior egy közértben kezdte karrierjét szakközépiskolás gyakornokként. A rapper akkoriban a rímek helyett inkább a banános dobozokat pakolta egymásra, igaz, nem sokáig, az első félhavi fizetéséig bírta…

Majka régen A Nagy Duett színpada helyett a létrán egyensúlyozott, több-kevesebb sikerrel. Az ózdi fenegyerek ugyanis villanyszerelőként dolgozott. „Nekem tetszett nagyjából. Nem koszos meló, nem retkes meló, tök jól megcsinálod, amit meg kell, de hát kevés a lé” – foglalta össze tömören a villanyszerelés csínját-bínját a valóságshow-t is megjárt egykori rapper.

Iszak Eszter, a Viva Tv csinos műsorvezetője pár éve még egy dunaújvárosi hipermarket árufeltöltőjeként, a kukoricakonzervek mellett álmodozott a sikerről. Később pénztárosként és hostessként is dolgozott az áruházban.

Fluor Tomi sem a legók összerakosgatásával indult el a zenei pályán. Diákként a hentespult mögött debütált: csirkét bontott egy hentesüzletben.

AJÁNLOTT LINK:

Innen jöttek a sztárok – Junior a közértben, Majka, mint villanyszerelő (TV2.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik