Szórakozás

Timi Chen búcsúzott a Csillag születiktől

A kínai lány mostani teljesítménye nem győzte meg a zsűrit, és mint kiderült, a nézőket sem.

A negyedik élő show-ban az Appril Project, az Everdance, Gomes, Krizbai Teca, László Attila, Szabó Ádám és Timi Chen mérte össze tudását.

Elsőként az Appril Project lépett színpadra: a fiatalok előadása lenyűgözte a közönséget és a zsűritagokat is, Hernádi Juditék 37 ponttal jutalmazták a táncosokat.

A folytatásban Krizbai Teca következett, Rihanna Unfaithful című dalával megosztotta a zsűrit. A vak tehetség 29 pontot kapott.

Gomes szombat este is egy tőle megszokott, meghökkentő produkcióval állt a nagyérdemű elé. A drámai előadás átjött a zsűrinek, 33 pontot kapott a különc táncos.

A hangulat-teremtés mestere után Timi Chen következett, Lady Gaga Born This Way című dalával sikert aratott. Oroszlán Szonja szerint Timinek eddig ez a dal állt a legjobban, és bár a zsűritagoktól 30 pontot gyűjtött be a tehetség, a továbbjutáshoz ez kevésnek bizonyult.

A harmónikás Szabó Ádám filmes mixével ezúttal is remekelt: Szirtes Tamás pozitívan nyilatkozott a mosolygós srác előadásról, de Hernádi Judit és Oroszlán Szonja is hasonlóképpen értékelte a hallottakat. A muzsikus 34 pontot kapott.

Egy héttel ezelőtt a szavazók védőhálója mentette meg az Everdance-t. A táncosok komolyan vették a múltkori értékelést és keményen készültek a szombati estére, aminek meg is lett az eredménye, hiszen az ítészek elismerően szóltak a táncosok produkciójáról. Szirtes Tamás szerint a csapat túljutott a válságon. Az Everdance 33 ponttal jött le a színpadról.

László Attila lépett utoljára a Csillag születik zsűrije elé: a Rómeó és Júlia című musicalből a Lehetsz királyt adta elő. A zsűri 33 ponttal jutalmazta Attila előadását.

A szavazás lezárása után felsorakoztak a színpadon a kiscsillagok. Pár perc elteltével már csak ketten maradtak: az Everdance és Timi Chen. A táncosok sikerült beropniuk magukat a továbbjutók közé, a műsortól így végül a kínai lány búcsúzott.

AJÁNLOTT LINK:

TIMI CHEN-NEK ÉRT VÉGET A VERSENY! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik