Szórakozás

Mindent megtesz a gyerekekért a Csillag születik sztárja

Gomes nemcsak tanára, hanem – ha kell -, pszichológusa is tanítványainak.

Lovász Lászlónál egyik diákjával vendégeskedett a Light Night stúdiójában.

Gomes élete korántsem mondható könnyűnek, vagy akár egyszerűnek. A lány gyermekkorában folyamatos atrocitásoknak volt kitéve bőrszíne miatt, sőt volt arra is példa, hogy nemcsak szavakkal, késsel is bántalmazták az ismeretlenül ítélkezők. Szüleit korán elveszítette, mégsem lett kiábrándult ember. Sőt, azt tartja a legfontosabbnak, hogy másokon segítsen. A nézők eddig csak álarcos sminkben láthatták, ami elmondása szerint a gyerekeknek szól, a lány ugyanis nagyon szereti őket, és tánctanár lévén sokat is foglalkozik velük. Tanítványainak – akik sok esetben hátrányos helyzetűek – azonban nem csak a táncban segít. Egyszerre tanára, barátja, és pszichológusa a gyerekeknek.

„Tudom, ha szükségem lenne rá, hajnali kettőkor is felhívhatnám őt, segítene nekem. Ő olyan nekem, mint egy barát és egy pszichológus” – árulta el Gomes egyik tehetséges tanítványa.

Gomes a Csillag születik után tánccentrumot szeretne létrehozni, ahová a hátrányos helyzetű gyerekek ingyen járhatnának. Szerinte ez óriási segítség lenne azoknak a tehetséges fiataloknak, aki nem találják a helyüket az életben, vagy rossz családi körülmények között élnek.

„Nekem is nagyon jól jött volna egy ilyen támogatás gyerekkoromban” – fogalmazott Gomes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik