Szórakozás

Madonna dobta 28 évvel fiatalabb pasiját

Érdekes, hogy a pár megismerkedésekor nem volt probléma a korkülönbség és eltérő vallásuk sem…nos, most már az.

Az 52 éves énekesnő 9 hónap együttlét után szakított Brahim Zaibat hip-hop táncossal – értesült a Mail Online. Az okok között nyomós indokként a 28 év korkülönbség és a vallás állhat, hiszen a fiú szigorú muzulmán vallású, míg az énekesnő a Kabbala-tanítások mély elkötelezettje.

A pár egyébként tavaly szeptemberben találkozott először, pár nappal később már London előkelő éttermeiben látták őket édes kettesben. Zaibat anyja, Patricia Vidal tavaly azt mesélte, hogy amikor fia felhívta őt, annyit mondott neki, hogy van egy új barátnője.

A fiatal táncos egyik barátja, vasárnap már csak úgy nyilatkozott a pop királynőjéről, hogy: „Ki az a Madonna? Ők már nincsenek együtt, viszont a barátom nélküle is nagyon boldog Egyébként Brahim időközben hazatért a szüleihez Franciaországba.”

Mindeközben Madonna részt vett egy New Yorkban rendezett gálán, ahol Stella McCartney által tervezett égszín kék ruhát, és Cartier ékszereket viselt. Láthatóan nem ő volt a szakítást elszenvedő fél, mivel majd ki robbant a boldogságtól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik