Szórakozás

Maratoni szexszel ünnepelt VV Éva

Az RTL Klub Reggelijében kezdte a napot Éva és Jerzy; az egykori Villalakók az elmúlt hónapokról és a véghajráról is meséltek.

A Villa egykori Törtetője ezúttal sem hazudtolta meg önmagát, rögtön a beszélgetés elején közölte: az elmúlt éjszaka szinte egy percet sem aludt, éjjel fél kettőtől reggelig ki sem kelt az ágyból párja, Ádám mellől.

A Szépfiúnak kevésbé mozgalmasan telt az első szabad estéje: családok, barátok körében ünnepelte „szabadulását”, majd egyedül hajtotta álomra fejét nővére lakásában. Nem érzi magát vesztesnek, hiszen mint mondta, körülbelül 18 ezer jelentkező közül sikerült bekerülnie a műsorba, és második helyezést elérnie, ráadásul a győzelembe sem élte bele magát annyira, bár azt elismeri, amikor az eredményhirdetéskor kimondták Alekosz nevét, nagyon elkeseredett, de amint kilépett a Villából, az összes bánata elszállt.

VV Éva állítása szerint egy percig sem gondolta, hogy megnyerheti a főnyereményt, egyedül csak azt sajnálta, hogy nem ő térhetett vissza az Okostojással a Villába. Megelégszik a VV4 First Lady címével, hiszen elsősorban nem az autóért és havi egymillió forintért jelentkezett a játékba, hanem egyfajta lehetőségként tekintett a valóságshow-ra.

Jerzy azt mondja, a villalétnek és a bezártságnak köszönhetően most már tisztábban átlát bizonyos dolgokat, nagyon sok minden átértékelődött benne, és már nem annyira elfogult, mint korábban volt. Gigivel kapcsolatban nem akart sok mindent elárulni: “majd valamikor beszélünk” – zárta rövidre a Szépfiú.

AJÁNLOTT LINK:

A Való Világ finalistái (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik